A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Корисна інформація

Дата: від до Скинути

БЕПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ: правила для підлітків

   Цього року питання безпечного користування мережею Інтернет, особливо для дітей та підлітків, надзвичайно актуальне. Зокрема, ризик натрапити на фейки та контент, який не відповідає віку; інформацію, яка викликає сум, страх чи сильну тривогу; зіштовхнутися з небезпечною ситуацією в онлайні збільшується під час воєнного стану.

00:56 05.03.2023

Як батькам реагувати на надмірні емоції своїх дітей

     Дорослішання дітей може супроводжувати надмірний прояв ними емоцій у різних життєвих ситуаціях. І доволі часто батьки збентежені цим, не знають, як краще реагувати на такі емоційні прояви. Вони можуть у відповідь не стримувати власних почуттів, що негативно впливає на стосунки з дитиною та емоційний стан родини в цілому.

00:43 05.03.2023

Тривога перед невідомістю. ПОРАДИ для БАТЬКІВ

  Типовою реакцією на зміни у житті та невизначеність, які привнесла війна, є тривога. Вона характерна і для батьків, і для дітей. Тривала ситуація невизначеності переростає у нав’язливий тривожний стан, що порушує функціонування, здатність до усвідомлення та оцінювання реальності, наслідком якої є зниження якості життя. Турбота про себе і про дітей у такому стані вкрай важлива.

23:17 04.03.2023

ТЕХНІКИ САМОДОПОМОГИ ПРИ СТРЕСІ

  Стрес — це природна реакція на труднощі й загрози. Помірний стрес зазвичай не спричиняє проблем. Утім в разі серйозних потрясінь люди, які проживають тривалий стрес, можуть мати проблеми з психічним та фізичним здоров’ям.

23:06 04.03.2023

Стрес чи лінь: як розпізнати в поведінці підлітка та допомогти

     Якщо ваш тінейджер не хоче вставати з ліжка вранці, замикається у своїй кімнаті, відмовляється допомагати у хатніх справах та, здається, не проявляє інтересу ні до чого, на це може бути багато причин.

23:02 04.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора