A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з ЧЕРЛІДИНГУ

        21 березня вперше відбулися змагання з ЧЕРЛІДИНГУ «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів ЗЗСО Стрижавської громади. Команда нашого ліцею «Стрижавські кобри» також взяла участь.

21:32 25.03.2024

Змагання з волейболу серед  команд  освітян Вінницького району

         Щиро вітаємо  спортивну вчительську команду КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка», яка виборола ІІ місце у змагання з волейболу серед  команд  освітян Вінницького району, організованих профспілковим комітетом педагогічних працівників Вінницького району, які відбулися сьогодні на базі КЗ «Сосонський ліцей». Ви МОЛОДЦІ! Бажаємо надалі досягати ще більших перемог під мирним небом!

19:02 25.03.2024

Змагання з баскетболу "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

     21 березня юнаки Ліцею №1 смт.Стрижавка взяли участь у ІІІ (районному) етапі змагань з баскетболу "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" ініційовані Президентом України Володимиром Зеленським.

19:51 23.03.2024

Тиждень трудового навчання та профорієнтації

    У КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» в рамках тижня трудоваго навчання та профорієнтації «Ми творимо майбутнє сьогодні» проведено просвітницьку, інформаційно-роз’яснювальну, агітаційну роботу з усіма учасниками освітнього процесу. 

15:13 22.03.2024

Засідання Ради учнівського самоврядування

     Відбулось засідання Ради учнівського самоврядування, в якій взяли участь лідери, члени та вчителі-координатори учнівського самоврядування ЗЗСО Стрижавської громади.

15:09 22.03.2024

Демонстраційний захід "Свято весни, краси, ніжності і жіночності"

            У КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» учнями 8-А класу (класний керівник Шевчук Р.Д.) проведено демонстраційний захід «Свято весни, краси, ніжності і жіночності». Нехай ця весна принесе вам радість життя, відчуття оновлення, гарний настрій та багато приємних сюрпризів! Бажаємо миру та тепла в душі. Хай весняне сонце кожного дня дарує свої промінці, а березневий вітер – віру в щасливе майбутнє.

21:48 11.03.2024

Шевченківський тиждень

          В бібліотеці нашого закладу до 210 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка створена книжково-ілюстративна виставка «Вічний, як народ». Учні уважно, з великим задоволенням слухали вірші, що увійшли у «Кобзар». Рядки з багатьох стали пророчими і закличними, заповітом нащадкам: «Свою Україну любіть...», «Мені ж, мій Боже, на землі подай любов, сердечний рай!», «Серцем жити і людей любити», «Борітеся – поборете, вам Бог помагає». Перегортаючи сторінки улюблених творів поета діти розуміли, що вони вчать любити українське слово, рідний край.

21:41 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора