A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Новини

Дата: від до Скинути

Випуск 11 класів

          Випуск 2024!     18 червня відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11 класу.

11:58 20.06.2024

Випуск 9-х класів "Моя мрія - моє переможне майбутнє!"

      У четвер (6 червня) у нашій актовій  залі зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і родин ліцеїстів , а також чимало гостей.Святково прикрашений зал, сцена, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний у нашому навчальному закладі для учнів 9 - х класів. І ось вони піднімаються на сцену. Їх не впізнати сьогодні. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків випускників.       А сценарій святкового заходу продовжується. Випускникам директор ліцею вручає документи про закінчення базової середньої освіти, лунають привітання від очільника громади Михайла Демченка.       А далі - щирі, теплі слова вдячності від випускників, педагогів, батьків. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші… Шкільне свято було наповнено атмосферою тепла та позитивних емоцій.

10:22 10.06.2024

Останній дзвоник

        Останній дзвоник – це свято, якого з нетерпінням очікують всі: учні, батьки та вчителі. Це та межа, яка розділяє пройдений рік з наступним. Це ще одна сходинка перемог і поразок, знайомство з новими друзями, низка спогадів буднів і свят у стінах школи.

19:52 31.05.2024

Демонстраційний захід "Герої незламної країни"

        Щорічно 23 травня у нашій країні відзначається свято День Героїв України, яке було запроваджене на честь всіх захисниць та захисників, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це нині. Саме цій даті був присвячений показовий захід у 7-А класі (класний керівник Ортинська С.Б.).

14:07 31.05.2024

Освітня виставка ГО «Київський освітній центр «Простір толерантності» «Більше, ніж я: солідарність і допомога в темні часи»

     З 27 по 29 травня в нашому закладі проходила освітня виставка ГО «Київський освітній центр «Простір толерантності» «Більше, ніж я: солідарність і допомога в темні часи». Це історії 10 молодих людей, які об’єдналися з іншими заради спільної мети і зробили більше, ніж мали.

14:00 31.05.2024

Демонстраційний захід "Скарбниця віків"

      У всьому світі люди відзначили Всесвітній день книги. Ось і у нашому закладі відбувся демонстраційний захід «Скарбниця віків», який підготували учні 6-В класу (класний керівник Слободянюк О.С.).

09:55 29.05.2024

Демонстраційний захід "А над світом українська вишиванка цвіте"

        В нашому закладі пройшов демонстраційний захід «А над світом українська вишиванка цвіте», який провели учні 2-Б класу (класний керівник Сухова Ю.В.) - міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення українського одягу.

09:53 29.05.2024

"Шкільний олімп - 2024"

          24 травня 2024 року в КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» відбулося свято вшанування переможців та їх наставників «Шкільний олімп – 2024», яке проходило під гаслом  «З Україною в серці» - свято її величності науки, таланту, на якому відзначено найкращих учнів, які гідно представили школу на різних етапах Всеукраїнських предметних олімпіад,  творчих та спортивних конкурсах і змаганнях.

09:38 29.05.2024

Візит делегатів

        Нещодавно до нашого закладу завітала делегація у складі: керівника та координатора компанії S.A. Geneva, Explora Journeys and MS Security LTD in Ukraine, представника грецьких афілійованих компаній грецького державного НПЗ Hellenic Petroleum, радник Генерального секретаря з енергетичних питань ICC Ukraine, голови міжнародного координаційного центру ветеранів війни, радника посольства України в Ірані.

11:39 22.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора