A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Новини

Дата: від до Скинути

Демонстраційний захід "Україна розквітає рушниками"

         Український вишитий рушник – свячена реліквія, символ нашого народу.  Рушник завжди був своєрідною освятою початку справи: так, при зведенні хати, рушниками застеляли підвалини; на заручинах, коли дівчина погоджувалася вийти заміж, вона перев’язувала рушниками сватів; у день весілля ставали наречені на вишитий рушник; коли народжувалася дитина, на її колисочку обов’язково вішали рушник, щоб він захистив малюка від лиха.  

12:38 23.04.2024

Демонстраційний захід "Дівоча врода - краса народу"

        З давніх - давен в Україні символом дівочої честі, працьовитості, охайності була дівоча коса.  «Дівоча врода - краса народу» - під  такою назвою  в нашому закладі відбувся демонстраційний захід , який презентували учні 8-В класу (класний керівник Григоренко В.М.).

12:32 23.04.2024

Благодійний ярмарок «Творимо добро своїми руками»

     А у нашому закладі продовжується тиждень благодійності.  Маленькі патріоти, учні  3-Б та 3-В класів, організували благодійний ярмарок на підтримку  невтомних Стрижавських павучків «Творимо добро своїми руками». На ярмарку маленькі майстри самостійно продавали найрізноманітніші вироби, створені власноруч з любов’ю та талантом.   «Бачили би ви ці дитячі оченята, які шукали собі покупців, щоб продати усі-усі свої сувеніри, вироби ручної роботи. Атмосфера заходу довела нас до сліз, сліз радості за те, яке у нас майбутнє покоління».       Проведення таких заходів для школярів сприяє усвідомленню, що кожна діяльність має свою цінність.      Одна нація, один дух – гуртом до перемоги!      Виручені кошти , 5800 грн, передали Стрижавським павучкам.

15:39 16.04.2024

Екскурсія 4-х класів

      12 квітня - День працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародний день авіації і космонавтики.

09:51 16.04.2024

Презентація 1-А класу "Ось які ми!"

        Ось подивіться, які ми талановиті, кмітливі й жартівливі! Саме під таким гаслом пройшла презентація 1-А класу на чолі з класним керівником Лупуляк Н.О. «Ось ми які першачки». Учні запевнили всіх присутніх, що вони готові крокувати по стежинці всеукраїнським науково-методичним проєктом «Інтелект України».

14:04 15.04.2024

Благодійні ярмарки на підтримку Збройних Сил України «Пташки для ЗСУ»

        Благодійність є досить популярною в наші дні.  В цілому, благодійність означає добровільне надання допомоги тим, хто її потребує. У нашому закладі з 8 по 12 квітня проходив тиждень благодійності в рамках якого були проведені благодійні ярмарки на підтримку Збройних Сил України «Пташки для ЗСУ».

16:00 13.04.2024

Профорієнтаційна робота

       В наш заклад з профорієнтаційною роботою завітали представники факультету права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, під час якої старшокласники дізнались про особливості вступу, переваги та перспективи навчання на факультеті.

13:18 13.04.2024

Всесвітній день здоров'я

      6 квітня у КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» до Всесвітнього дня здоров’я відбувся танцювальний флешмоб «Здоровим бути модно».        В рамках флешмобу проведено танцювальну розминку для учнів початкової школи.       «Здоровим бути модно» - це не просто гасло одного дня, а свідома позиція нашого Ліцею, яку ми прагнемо передати кожному з наших учнів.

12:27 09.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора