A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Благодійні ярмарки на підтримку Збройних Сил України «Пташки для ЗСУ»

Дата: 13.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 25

        Благодійність є досить популярною в наші дні.  В цілому, благодійність означає добровільне надання допомоги тим, хто її потребує. У нашому закладі з 8 по 12 квітня проходив тиждень благодійності в рамках якого були проведені благодійні ярмарки на підтримку Збройних Сил України «Пташки для ЗСУ».

        Доброчинна подія об’єднала здобувачів освіти, вчителів та батьків. На ярмарку панувала атмосфера щирості та патріотизму. Усі бажаючі мали можливість придбати пампушки, горішки, вареники, деруни чи піцу, шарлотку чи пироги, сосиски в тісті, кекси, торти, солодощі та вироби ручної роботи, а також насолодитися живою українською музикою.

        Кожен клас ліцею, який брав участь у благодійному заході, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.

        Серед покупців - учні школи, вчителі, батьки та усі охочі, хто звернув  увагу на гучне дійство на подвір'ї закладу.

        Разом нам вдалося зібрати 122 506.50 грн. На закупівлю комплектуючих до дронів передали Ігорю Миколайович - 106506.50, а 16 000 грн. - нашим «Стрижавським павучкам» на закупівлю матеріалів для плетіння маскувальних сіток.

       Ми сердечно вдячні усім його учасникам за небайдужість і турботу про наших захисників!

      Миру всім і швидкої ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора