A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання Ради учнівського самоврядування

     Відбулось засідання Ради учнівського самоврядування, в якій взяли участь лідери, члени та вчителі-координатори учнівського самоврядування ЗЗСО Стрижавської громади.

15:09 22.03.2024

Демонстраційний захід "Свято весни, краси, ніжності і жіночності"

            У КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» учнями 8-А класу (класний керівник Шевчук Р.Д.) проведено демонстраційний захід «Свято весни, краси, ніжності і жіночності». Нехай ця весна принесе вам радість життя, відчуття оновлення, гарний настрій та багато приємних сюрпризів! Бажаємо миру та тепла в душі. Хай весняне сонце кожного дня дарує свої промінці, а березневий вітер – віру в щасливе майбутнє.

21:48 11.03.2024

Шевченківський тиждень

          В бібліотеці нашого закладу до 210 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка створена книжково-ілюстративна виставка «Вічний, як народ». Учні уважно, з великим задоволенням слухали вірші, що увійшли у «Кобзар». Рядки з багатьох стали пророчими і закличними, заповітом нащадкам: «Свою Україну любіть...», «Мені ж, мій Боже, на землі подай любов, сердечний рай!», «Серцем жити і людей любити», «Борітеся – поборете, вам Бог помагає». Перегортаючи сторінки улюблених творів поета діти розуміли, що вони вчать любити українське слово, рідний край.

21:41 11.03.2024

Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології

       Щиро вітаємо ученицю 10 класу КЗ «Ліцей №1 смт.Стрижавка» Валерію ВЕЧЕРКО, яка здобула 3 місце на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Бажаємо Валерії натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні! Дякуємо вчителю екології Юлії Василівні ГРУСТІЛІНІЙ за якісну підготовку переможця ІІІ етапу олімпіади.

10:12 26.02.2024

ІІ етап змагань з футзалу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

        Відбувся ІІ етап змагань з футзалу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", ініційовані Президентом України. Юнаки 2012-2013 р.н. з семи закладів освіти громади боролися за першість на базі Сосонського ліцею.

09:46 26.02.2024

Міжнародний день рідної мови

            Сьогодні ми є свідками відродження української мови. Вона заграла усіма барвами мелодійного українського слова в усіх освітніх закладах України. До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка». та провела різноманітні заходи, в яких активну участь взяли учні та педагоги. Люблячи і вивчаючи рідну мову, учні виявляють свідоме бажання бути гідними громадянами своєї держави. Шануймо, бережімо Україну і мову її солов’їну!

10:12 22.02.2024

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

      20 лютого у КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка» вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини. Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у середмісті Києва.

09:29 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора