A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн-курс для учнівської молоді з питань кібербезпеки

Дата: 05.03.2023 01:23
Кількість переглядів: 26

  Потурбуйтесь про безпеку своїх підлітків та  запропонуйте пройти БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн-курс для учнівської молоді з питань кібербезпеки.

   Наші гаджети містять інформацію про наші переміщення, плани, погоду, сон, стан здоров’я, фото, відео, документи, особисту інформацію… і цей список можна доповнювати ще безліччю даних, які ми оновлюємо день у день. Якщо у реальному житті ми самостійно контролюємо, хто може бачити чи передавати нашу особисту інформацію, то у мережі є інша - третя сторона, яка тепер володіє усім цим.

   Поширення недостовірної інформації, отримання доступу до гаджетів та особистої інформації і ще чимало інших небезпек, чекають на нас в мережі. Тому і питання захисту інформації в кіберсередовищі стають все більш актуальними, особливо для дітей та підлітків.

  Команда ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» спільно з Управлінням протидії кіберзлочинам у м. Києві Департаменту кіберполіції Національної поліції України Кіберполіція за підтримки UNICEF Ukraine розробила онлайн-курс для підлітків «Кіберпростір та кібербезпека».

Курс складається з 4 тем:

1️⃣ Особиста інформація в мережі

2️⃣ Лайфхаки для безпеки особистих даних

3️⃣ Небезпеки в мережі та як себе захистити

4️⃣ Перевірка інформації на достовірність або що таке медіаграмотність та чому вона потрібна

  3200 підлітків вже долучилися до спільноти тих, хто вміє захистити себе та свою інформацію у кіберпросторі, пройшовши онлайн-курс «Кіберпростір та кібербезпека», запрошуємо до використання курсу у роботі з учнівською молоддю і вас .

    Онлайн-курс за посиланням: https://cyber.volunteer.kiev.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора