A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Національний тиждень читання поезії

Дата: 04.04.2024 12:43
Кількість переглядів: 16

      Національний тиждень читання поезії – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати. Наша шкільна бібліотека також провела тиждень читання поезії. Гаслом якого став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому».

      Проведено інформаційні перерви «Читацька родина єднається заради вільної країни». З учнями 4-х та 5-х класів літературна вікторина «Що ми знаємо про українських поетів». Учні 7-Б класу побували на бібліотечному уроці «Крилатим ґрунту не треба…»

     До дня народження геніальної української поетеси Ліни Костенко (19.03.24) оформлено книжкову виставку та проведено годину цікавих повідомлень «Ліна Костенко. Відома і не зовсім».

       20 березня до Всесвітнього дня казки оформлена книжкова виставка «Скільки народів - стільки казок». Учні початкових класів ознайомилися із казками різних народів. Також з учнями 2-Б класу провели бібліотечний урок «Казка в гості завітала».

         До Всесвітнього дня поезії, який щорічно відзначаємо 21 березня було оформлено огляд літератури «Поезія – сповідь душі», з старшокласниками провели інформаційний дайджест «Поети рідного краю». У учнів 8-В класу була проведена поетична година «Поезія лунає в кожнім серці».

         Національний тиждень читання поезії пройшов цікаво і змістовно, залучив дітей до невичерпних джерел знань. Став для них осередком широкого і радісного спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора