A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

Національний теждень читання

Дата: 11.12.2023 10:33
Кількість переглядів: 24

     4 грудня 2023 року у КЗ «Ліцей смт Стрижавка» стартувала щорічна Всеукраїнська інформаційно – просвітницька акція «Національний тиждень читання». Наша шкільна родина також долучилася до цієї акції. Гасло цьогорічного тижня читання (04.12 – 10.12.23) - «Бути своїми», щоб нагадати про важливість зв’язку між поколіннями, між читачами й літераторами, між усіма українцями, під час війни.

     Упродовж тижня в бібліотеці були оформленні книжкові виставки: 130 років від дня народження М.Хвильового українського прозаїка, поета, публіциста «Словом, хай живе життя! Хай живе безсмертне слово», «Книга - безцінне джерело знань», «Я прочитав і вам рекомендую»

     Проведено акцію «Книжкова хвиля» - підтримуй читання в країні та подаруй книгу бібліотеці, вікторину «Усе минає, тільки книга вічна» (7-мі кл.),  конкурс «Книжкова круговерть» (1-3 кл.), бесіди «Запроси до серця книгу» (5-8 кл.), голосні читання творів письменників рідного краю «Про батьківський край запитай у книги», година поезії «Слава нашим захисникам» (1-6 кл.). Бесіди з учнями про перелік важливих для них книжок, про книжку, яка справила враження, міркування про важливість читання, заклик до знайомих долучитися до акції та поділитися своїми читацькими історіями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора