A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області"

У Стрижавській школі-ліцеї з 11.09. по 15.09.2023 року проходив Тиждень фізичної культури і спорту під гаслом «Спортивна та здорова родина – незламна та сильна Україна». Не виключенням став і цей рік.

Дата: 23.10.2023 08:48
Кількість переглядів: 18

У Стрижавській школі-ліцеї з 11.09. по 15.09.2023 року проходив Тиждень фізичної культури і спорту під гаслом «Спортивна та здорова родина – незламна та сильна Україна». Не виключенням став і цей рік.Протягом тижня у інформаційному куточку висіла виставка видатних олімпійців «Наші земляки на олімпійських аренах» та «Олімпійські ігри», проведено ранкову зустріч у формі гімнастичної зарядки, брали участь у змаганнях з естафети для середньої школи «Веселі старти». Учні змагалися у спритності та витривалості. Проведено інформаційні хвилинки «Цікаві олімпійські факти» та змагання з волейболу між 9-ми класами, І місце – 9-Б клас та ІІ місце – 9-А,В. Відбувся родинно-спортивний марафон «Спортивна та

здорова родина – незламна та сильна Україна».

Щоб навчити ліцеїстів цінувати власне здоров’я, виховувати потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора